HEART OF STONE | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

HEART OF STONE

Godkväller! Sitter och njuter av att ha haft världens mest slappa dag. Det var verkligen något som både mitt knä och jag behövde. Det har vart endel fläng det senaste – dock bara roliga saker som tur är, men man blir ändå trött i huvudet. Jag jobbade som sagt igår för första gången efter att jag skadat knät och det kändes en hel del att stå och gå på det så pass länge. Men vi får se hur det blir över veckan nu, jag hoppas ändå på att det läker snabbt så att jag är uppe på benen till 100% snart igen. 

Senare i eftermiddag (efter en lååång slapp mjukisklädermorgon) begav jag mig hem till farmor&farfar. När jag ringde och frågade om jag kunde komma så stog farmor redan och bakade bullar och då kunde man ju inte motstå att åka dit på en gång. Farmor har alltid massa kakor, bullar, godis, you name it hemma, men det är inte alltid man har turen att pricka in helt färska. Åkte som ni då förstår dit för att njuta av en kopp te och nybakta bullar. Roligt att träffa dom efter att jag har vart iväg i Åre.. Farmor var så orolig att jag skulle skada mig – vilket jag faktiskt gjorde. Så jag blev extra bortskämd där borta. Ikväll har jag och mannen lagat köttfärssås med spagetti = en klassiker. Man har ju ätit det så många gånger men ack va man aldrig tröttnar. Snart är det dags för sängen för imorgon har jag en bunt härliga människor att träffa på schemat. Sov gott sen

IMG_3253

IMG_3264

IMG_3261

IMG_3270

IMG_3275

IMG_3280

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats