HOW LONG WILL I LOVE YOU | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

HOW LONG WILL I LOVE YOU

Nemen hallå igen! Hoppas att allt är bra med er. Som ni kanske har förstått så fick det helt enkelt bli en vecka utan min kära dator.. lämnade alltså det tekniska hemma vilket jag knappt kan minnas att jag någonsin har gjort. Jag kände dock att det var på tiden att jag åkte utan och bara njöt av att umgås med fina vänner och härliga Åre. Om resan, så för det första – herregud va lång tid det tar att åka till Åre (kanske ska tillägga att jag inte är van vid bilresor). Det känns iallafall som en evighet då det tar ca 11 timmar med bilen, och när man gör lite äventyr på färden tror jag vi landade på ca 12 h och 30 min. Såklart lätt värt resan upp men ändå… lång dag av åkande. Vi blev iallafall varmt välkomna av Julia och Mange som stog så fint vid vägkanten och vinkade in oss. Dom bodde i en super mysigt stuga som låg ca 1 mil utanför Åre. Så vi 4a delade på en ca 30kvm liten stuga av den gamla modellen. Det bjöds på riktigt fint väder, härliga första åk och roligt sällskap av massa andra kompisar som också hänger uppe i Åre denna säsongen.

Det ända negativa med resan var att jag tyvärr trillade och slog i mitt knä rejält så kunde inte alls åka de 2 sista dagarna. Dock hade jag tur med vädret och njöt av solen ena dagen och andra dagen blev det tjejmys då Julia så snällt erbjöd sig att umgås med mig som var handikappad och knappt kunde gå. Både jag och mannen känner oss väldigt mörbultade efter resan men otroligt nöjda! Saknar alla människor och atmosfären redan. Men vi blev iallafall gott välkomnade av mannens familj med oxfilé och pannacotta, så vi var mer än nöjda när vi väl somnade som stockar hemma hos familjen H, äntligen framme i Jönköping. 

Jag tänkte jag skulle bjuda på några godingar från resan. Tog alldeles för lite kort men som sagt, tänkte inte så mycket på tekniken när jag var iväg. 

IMG_3071

IMG_3102

IMG_3135

IMG_3143

IMG_3160

IMG_3171

IMG_3189

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats