I WANT YOU TO STAY | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

I WANT YOU TO STAY

IMG_5835

IMG_5839

IMG_5845

Good morning… eller kanske viktigast av allt – GOTT NYTT ÅR! Hoppas verkligen ni hade ett grymt tolvslag och känner er taggade för 2015. Jag har stora förväntningar och mål under 2015 som jag verkligen håller tummarna för att de ska hända. Detta året hade jag tänkt att skriva ner lite mer konkret va jag vill ha uppnått och försöka sträva mot det. Det är lätt att man tappar fokus och har svårt att ta tag i saker när man blickar långt fram. Så detta året handlar endast om detta året. Ingen längre planering, då känner jag att det blir att jag inte gör något alls istället. 

Första dagen på året börjades med en extremt sen uppgång (men så blir det när man går och lägger sig halv 5) och sen gick jag och mannen bara runt i morgonrockar och njöt. Jag va ledig, vilket känns som ett under nu mera, och vi hade inget som vi va tvungna att göra. Så vi bestämde oss för att storstäda, haha! Skönt att ha det rent och fint så att man känner att man sen kan lägga energi på annat. Så vi har dummsugit, skurat golven, diskat, plockat undan allt julpynt (RIP våran fina gran), städat överrallt + rensat frådet. Oj så skönt nu när man vaknar upp dagen efter och ser hur fint man faktiskt bor. Lägenheten börjar verkligen ta form. Dagen till ära så ska jag åka upp till jobbet, går till stängning idag så har ingen aning om vad jag kommer orka göra ikväll. 

Hoppas på att detta året ger mig lite mer tid för bloggandet, för OJ va roligt det är att gå tillbaka i arkiven och titta va exakt man gjorde förra året och året innan dess osv. Hoppas ni får er en toppen dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats