I'M SO EXCITED | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

I’M SO EXCITED

Hallo awesome people! Sitter hemma i Göteborg nu och inväntar min man. Han åkte nämligen med tåget imorse för att komma hit medans jag åkte igår. Jag ville spendera lite tid med pappa innan vi åkte till London och Björn jobbade så han kunde inte. Men snart är han här och alldeles strax är det dags för att flyga. Åhh, det ska bli så roligt och jag är så himla peppad på att åka. Vi ska sätta oss ner idag och verkligen planera allting så att det inte blir helt rörigt och kaos när vi kommer ner. Det finns som sagt så otroligt mycket och se och allt det ska tryckas in på 2 heldagar och en halv lördag. 

Nu ska jag ta bilen ner och hämta honom. Planet lyfter halv 10 ikväll från Göteborg City flygplats. Vi hörs säkert imorgon eller när vi hara landat. Det beror på hur internetet är på hotellet för det har jag faktiskt inte kollat på så noga. Tar nämligen inte med min dator utan iphone och systemkameran får duga denna resan. Ha en toppen dag! 

wildcats

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats