LONDON I SIKTE | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

LONDON I SIKTE

Hej du icke aktiva bloggare! haha, jag har haft mycket runt mig men nu börjar allt lugna ner sig och jag har desto mer roliga saker att berätta. Jag har till en början hittat en lägenhet som jag ska flytta till den 6 dec så det är väldigt snart. Då är det äntligen dags att lämna nästet. Det känns faktiskt mycket bra, men mer om det i ett senare inlägg.

Det som står på agendan nu är att jag och min älskling ska åka till London på onsdag. Det känns helt fantastiskt roligt och underbart. Varken jag eller Björn har vart där och jag har hört så mycket bra om London, och speciellt nu över juletider. Det ska bli så skönt att åka iväg ett tag och bara ge tid till varrandra nu eftersom att det inte blir så mycket egentid när vi har distans och allt nu. Men den störta anledning till att vi åker är för att vi firar 5 år tillsammans. DET känns helt otroligt och jag kan faktiskt inte vara gladare över att ha en man som honom vid min sida. Så just nu håller jag på att skriva packlista, laddar upp systemkameran och tvättar. Och det är i princip va min dag kommer att innehålla. 

Jag har faktiskt tagit en power walk nyss med fina Sara. Det var skönt att bara komma ifrån allt hemma lite och få lite frisk luft i lungorna. Men nu ska jag ta en liten paus och laga lite ärtsoppa. Gott! 

rom

Jag och min man förra sommaren i Rom

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats