NEW YORK NEW YORK | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

NEW YORK NEW YORK

IMG_2383

IMG_2399

Gokväller! Ligger i våran säng och latar mig de sista minuterna innan det är dags för att sova. Drömmer mig bort till bilderna ovan då jag och Johanna stog uppe i Rockefeller Center och såg ut över hela New York. Snacka om “who run the world” känsla. Jag måste iallafall tillbaka till den mest underbara staden snart, annars blir jag tokig.

I veckan som har varit har jag hunnit med en massvis i lägenheten vilket känns hur kul som helst. Nu börjar det äntligen bli nått slags hem här, sakta men säkert. Vi har hunnit få upp gardiner i köket, köpt en stor matta till vardagsrummet och också kommit överrens lite mer om hur vi faktiskt vill att det ska se ut där inne vilket känns skönt. Badrummet har förresten fått en hel makeover. Känns som ett helt nytt badrum vilket ännu en gång bevisar hur mycket smådetaljer faktiskt gör mycket. Jag få se till att visa för och efter kort. Kan va roligt att se förvandlingen. Va tycks om min nya header btw? Tänkte att det var dags för en uppfriskning – likaså min uppdateringar som helt klart ska förbättras. Sov gott, later

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats