SCHOOLIN' LIFE | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

SCHOOLIN’ LIFE

Goddagens! Känner att bloggen tyvärr inte är prio ett just nu då det är massa jobb som står på schemat. Är ledig imorgon dock vilket verkligen behövdes. Har jobbat alldeles för många dagar i rad. Men det blir en enorm press på den lediga dagen när man har typ en på 2 veckor. Då vill man hinna träffa alla och göra allt man kan göra, haha. Träna, laga mat, träffa kompisar, mysa med min man osv. Men ett som är säkert är att jag ska träna imorgon på förmiddagen och sen träffa Sara på eftermiddagen. Så två stycken saker får jag bocka av från listan iallafall. Nu ska jag ta mig lite kvällsmat och sen sova… hoppas jag. Det blir alltid att man slötittar på datorn alldeles för länge. 

gbg

Me and Sara påväg till Göteborg förra veckan! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats