SHAKE IT OFF | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

SHAKE IT OFF

PicMonkey Collage

Hallå där! Sitter i sängen (som vanligt?) och ska snart börja göra mig iordning ordentligt för jobb. Börjar inte förens vid kl 13.00 idag, så jag har fått njuta av en ordenlig sovmorgon och göra mig lite av en lyxfrukost med goa mackor, te och kokt ägg. Jag är verkligen en kvällsmänniska så sånna här dagar då man har lång sovmorgon är overdeliga så man kan stanna upp sent och bara mysa med alldeles för mycket te och en mörk chokladkaka, myys! 

Ikväll ska jag och fina Emma ha en riktigt tjejkväll med idol och förhoppningsvis riktigt god mat. Låter som en perfekt fredagkväll om ni frågar mig. Hoppas att eran dag blir som ni har hoppats på. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats