THE HEART WANTS WHAT IT WANTS | MIRJAMI

MIRJAMI

Annons

THE HEART WANTS WHAT IT WANTS

IMG_5767

IMG_5775

IMG_5777

IMG_5783

Godmorgon, eller förmiddag eller kanske snart middag? Vilken underbar vecka jag har haft. Har hunnit med både göteborg, en mässa, utgång x 2 och äta massa god mat. Ibland kan man inte annat än att bara stanna upp och vara tacksam för allt man har, jag kan vara lite dålig på det nämligen. Imorse åt jag och mannen en super god brunch. Vi log och drog oss lite allt för länge och har nu bara njutit av god mat och pysslat här hemma. Sånna dagar behövs när det har vart mycket fläng för oss både det senaste. Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt och möta upp Judith för en mysfika. Flicketösen ska ju ta sitt pick och pack och flytta till Schweiz så det kanske tar ett tag innan man får se hennes söta nylle igen. Ha en grym dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats